Arhiva pentru:December, 2007

La multi ani!

Scris de admin in categoria Cadouri, Ce va ofera Zaragoo.ro la data de 27 December 2007 | niciun comentariu

La final de an vrem sa va spunem, cu zambetul pe buze si cu sufletul plin de satisfactie, “La multi ani!”, sanatate, multe realizari si impliniri atat pe plan profesional cat si personal.

Vrem deasemenea sa facem o centralizare a ceea ce am realizat si ceea ce ne-am propus pentru anul viitor.

In primul si primul rand suntem foarte mandri de Zaragoo.ro, care a pornit ca o idee indrazneata si a reusit sa razbata si sa devina unul dintre cele mai importante magazine online din Romania. Si tineti cont ca ne-am lansat oficial in luna septembrie.

In al doilea rand suntem mandri de alte doua proiecte Zaragoo care sunt finalizate si sunt gata sa va iasa in intampinare: www.2ad.ro si www.efranciza.ro. In ordinea numerelor de pe tricou, 2ad.ro se doreste un jucator important in domeniul publicitatii targetate online. Cu ajutorul sau se gasesc informatii filtrate, in asa fel incat cei care cauta un produs sau un serviciu, sa-l gaseasca fara probleme.

Efranciza.ro este fratele mai mic al lui Zaragoo.ro. Prin intermediul acestui proiect dorim sa gasim colaboratori interesati de lumea cadourilor. Efranciza.ro nu vinde francize, ci prezinta un stil de viata. O viata frumoasa in care cadourile sunt pe primul plan.

Prin intermediul efranciza companiile pot comanda anumite produse care le sunt de folos sau de care au nevoie pentru lansari de produse proprii sau pentru a le darui partenerilor si angajatilor.

Desemenea, magazine interesate de colaborarea cu Zaragoo.ro in vederea importului de cadouri sau obiecte promotionale, pot sa gaseasca in noi parteneri de incredere.

Nu in ultimul rand cei interesati de dezvoltarea unui magazin online, pot incheia cu Zaragoo un parteneriat de franciza prin intermediul caruia noi le punem la dispozitie magazinul online, produsele si cunostintele necesare demararii unei afaceri de succes.

Acestea sunt doar cateva dintre surprizele pe care le-am pregatit. In 2008 urmeaza alte proiecte si alte suprize placute.

Un ultim punct este defapt o multumire: Vrem sa va multumim ca ne-ati fost alaturi si ca ati avut incredere in Zaragoo. Din primul an, Zaragoo a ajuns pe locul 3, respectiv 8 in motoarele de cautare, pentru cuvintele cadou si cadouri. Din primele luni Zaragoo a avut o explozie in ceea ce priveste numarul de vizitatori si de clienti. Odata cu primul Craciun, Zaragoo a lichidat marea majoritate a produselor aflate in stoc, indiferent ca este vorba de cadouri pentru copii, pentru femei, pentru barbati … sau pentru casa.

Pentru toate astea, va multumim….si ne plecam in fata dumneavoastra.

Echipa Zaragoo.ro va doreste tot binele din lume…iar viata sa va ofere numai cadouri frumoase!

Taguri: , , , , , , , , ,

Noutati la Zaragoo

Scris de admin in categoria Ce va ofera Zaragoo.ro la data de 19 December 2007 | niciun comentariu

Nu ne place sa fim si sa oferim ce ofera toti. Deci am introdus si noutati pe www.zaragoo.ro.

Prima noutate este posibilitatea de a asculta radio in timp ce faci cumparaturi. La Zaragoo poti asculta Kiss FM sau Radio21.

Afla noutatile de pe blogul Zaragoo. Aici te distrezi, faci cumparaturi, afli si parerea celorlalti despre zaragoo si esti informat permanent despre noutati.

Notificare zile de nastere – Zaragoo te ajuta sa tii minte zilele de nastere ale membrilor familiei si ale prietenilor. Nu trebuie decat sa-ti accesezi contul, sa introduci in sectiunea “Zile de nastere” zilele celor vizati si o sa fi notificat pe email, cu 7 zile inaintea evenimentului, asupra faptului ca se apropie ziua mamei, a sotiei, a copiilor… In acest mod esti sigur ca nu uiti de aceste evenimente si poti cumpara si livra cadouri, de pe www.zaragoo.ro. Si cel mai important…in timp util.

Comanda prin SMS, doar la Zaragoo. Poti comanda cadourile dorite prin intermediul codului SMS aflat in detaliile fiecarui produs. Se introduc codurile si cantitatile, iar SMS-ul este trimis la numarul 0726.41.69.94.

In cel mai scurt timp, un operator Zaragoo va va contacta pentru confirmarea comenzii si pentru informatiile de livrare.

Modelul comenzii prin SMS este: cod sms – cantitate, cod sms – cantitate, ….

Exemplu: 393 – 1, 73 – 2, ….

Mai simplu si mai rapid decat ai spune “cadou”.

O sa continuam sa va uimim si sa va aratam aprecierea si respectul nostru.

Echipa Zaragoo.ro

Taguri: , , , , ,

O prezentare a magazinului www.zaragoo.ro

Scris de admin in categoria Ce va ofera Zaragoo.ro la data de 19 December 2007 | niciun comentariu

Dupa cum si numele o spune, Zaragoo.ro – Cadouri pentru casa si suflet, aici gasiti cadouri atat pentru casa cat si pentru sufletul fiecaruia.

Avem produse inedite, cadouri practice, cadouri pentru copii, cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei, cadouri pentru birou, cadouri de colectie, cadouri special edition, cadouri pentru companii, si multe, multe altele.

Zaragoo va ofera deasemenea consultanta online in ceea ce priveste alegerea cadoului potrivit.

Zaragoo va ofera wishlist, o lista de cadouri prin intermediul careia iti poti anunta prietenii sau familia, ce cadouri doresti sa primesti. Totul este atat de simplu incat in tot ce implica lista de cadouri, cel mai greu este sa te hotarasti ce-ti doresti.

Zaragoo va ofera statistici cu cele mai cumparate si cele mai vizitate produse, cat si produsele aflate la promotii.

Zaragoo va ofera posibilitatea de a participa la tombola, de fiecare data cand se comanda un produs, cumparatorul nostru fiind inscis automat.

Acestea sunt doar cateva din ceea ce putem si facem pentru voi.

Va dorim ca viata sa va ofere numai “cadouri” frumoase!

Taguri: , , , , , ,

Pentru ca vrem sa va surprindem…

Scris de admin in categoria Cadouri, Pentru prieteni la data de 18 December 2007 | niciun comentariu

Pentru ca vrem permanent sa va surprindem am mai realizat ceva.

Azi lansam modulul “Notificare zile de nastere si de nume”. Prin acesta va oferim posibilitatea de a renunta la clasica agenda de telefon sau si mai clasica agenda din hartie.

De azi este mult mai simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa ai cont pe www.zaragoo.ro. Acesta este primul si cel mai important pas.

Pasul doi este sa-ti inregistrezi in sectiunea “Zile de nastere” din cadrul contului tau toti prietenii, sotia, copii, fratii, pe mama, pe tata, pe mama soacra, pe tata socru, pe…., pe….. si pe cine mai vrei tu.

Pasul trei tine de noi, adica, inainte cu 7 zile de evenimentul vizat, te notificam pe email, si-ti aducem aminte ca trebuie sa intri pe www.zaragoo.ro si sa cumperi ceva frumos, un cadou inedit sau poate un cadou practic. Daca nu gasesti nimic, nu ne suparam, macar stim ca te-am ajutat sa nu o iei de la sotie pentru ca : “Ce fel de om esti, ai uitat de ziua lu’ mama?”…

Pasul patru este sa dai un telefon sarbatoritului, peste fix 7 zile si sa-l intrebi daca ii place cadoul de la www.zaragoo.ro.

O zi excelenta si viata sa va ofere numai cadouri frumoase…

Taguri: , , , , ,

Un Craciun….cum nu e altul

Scris de admin in categoria Cadouri la data de 18 December 2007 | niciun comentariu

Este cat se poate de adevarat faptul ca de Craciun, cele mai importante elemente nu sunt cadourile. Cel mai important este sa te bucuri de nasterea lui Isus, sa te bucuri de frumusetea acestei sarbatori si sa ai in jurul tau familia.

In principiu cam asta e tot, dar in zilele noastre, incearca sa inviti familia la tine, cu ocazia Craciunului, si sa nu le oferi un cadou, cat de mic, cat de neinsemnat dar sa fie ceva acolo.

Dupa ce faci experimentul asta, te rugam sa ne suni sau sa ne scrii ca sa stim si noi faptul ca ai familia perfecta.

Lasand gluma deoparte, Craciunul este legat si de cadouri si de mese imbelsugate. Si fara sa facem reclama fripturilor de purcel si sarmalutelor (pentru ca astea ingrasa), va propunem in schimb jucarii pentru copii, seturi de vin pentru barbati, cutii de bijuterii pentru femei……

Zaragoo este solutia pentru multe din grijile normale: 1. De unde cumpar un cadou? 2. Ce cadou sa cumpar? 3. Oare o sa-i placa?

La toate aceste intrebari raspunsurile sunt : 1. De la noi – Zaragoo.ro 2. Avem o gama atat de larga de cadouri incat problema care se pune este cate cadouri sa cumperi. 3. Cu siguranta o sa-i placa.

Si acestea fiind spuse va dam un sfat: Comandati repede de pe www.zaragoo.ro. Problema pe care nu o puteti observa pentru ca am avut grija sa nu va deranjeze, este ca produsele indisponibile de pe zaragoo.ro nu se vad. Ele trec pe invizibil si din acest motiv magazinul nostru nu arata ca un front de razboi. Din respect pentru voi, tot ce nu mai este disponibil, nu mai este vizibil.

In incheiere va dorim cumparaturi linistite, pe scaunul personal, din fata computerului personal.

Taguri: , , , , , , , , ,

Atentie la cumparaturile de pe Internet!

Scris de kterink in categoria Comert electronic la data de 18 December 2007 | niciun comentariu

Multe persoane vor sa scape in aceasta perioada de cozile imense din magazine si de aglomeratia din orase. Asa ca prefera sa-si faca cumparaturile de Sarbatori de pe Internet. Specialistii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) atrag atentia asupra capcanelor care va pandesc daca alegeti shopping-ul on-line.Iata ce va recomanda inspectorii ANPC ca sa nu va pacaliti cand alegeti sa faceti cumparaturi de pe Internet:
Citeste mai mult »

Taguri: , ,

Sa incepem cu un sfat…ce-si doresc femeile…

Scris de admin in categoria Cadouri la data de 14 December 2007 | un comentariu

Un cadou pentru o femeie (indiferent ca e vorba despre sotia, mama, iubita, logodnica, sora, matusa, amanta sau prietena ta imaginara despre care stie toata familia) trebuie sa fie un motiv de bucurie (pentru ea este sigur – ar trebui sa fie si pentru tine). In aceste conditii ziua trebuie aleasa cu grija. Te inarmezi cu rabdare, cu card doldora si un saculet de inspiratie.

Inainte de a face primul pas trebuie sa-ti pregatesti starea de spirit. Te imbraci frumos, de frizezi, te barbieresti, te parfumezi si ii dai drumul….

Citeste mai mult »

Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comert electronic acum 40 de ani

Scris de kterink in categoria Comert electronic la data de 14 December 2007 | un comentariu

Iata cum isi imaginau oamenii acum 40 de ani ca se va desfasura comertul electronic in viitor. Privit la vremea aceea ca un film SF lucruri ca tranzactionarea online, plata prin internet a facturilor sau ecranele LCD lucruri banale pentru noi cei care traim in secolul 21, acest film le descria oamenilor lucruri pe care probabil ei nici nu le visau vreodata.

Shoppingul online face parte din viata noastra si probabil in curand va ajunge sa inlocuiasca in totalitate metodele de comert clasice.

[youtube uO58SGiYwwo]

via Bogdan Valentin

Taguri: , , ,

Pentru prieteni…

Scris de admin in categoria Pentru prieteni la data de 14 December 2007 | niciun comentariu

2, 10, 2, 10 . Proba de microfon. Sa inceapa numaratoarea inversa…3 2 1 Start.
Am lansat blogul Zaragoo.ro si suntem foarte incantati.
Vrem sa multumim pentru aceasta familiilor care ne sustin, prietenilor, vecinilor, tipei de la 3 pe care nu stim inca cum o cheama, dusmanilor si in primul si primul rand vrem sa multumim clientilor si vizitatorilor nostri.
Si daca tot suntem lansati, o sa facem si o urare pentru toti clientii nostri: Sanatate, la multi ani, sa va ofere viata numai cadouri si bucurii si un an plin de realizari.

P.S. Aceleasi dedicatii si pentru prietenii nostri de la Elite Media – La multi ani si la mai mare!

Taguri: , , , , , , ,

Mos Craciun a venit mai devreme la Zaragoo

Scris de kterink in categoria Blog la data de 11 December 2007 | 3 comentarii

zaragooblog1.jpg


Pentru ca mosul iubeste cadourile si pentru ca mosul vrea ca acestea sa ajunga intotdeauna la timp, a daruit site-ului zaragoo un blog, blog prin care ajutoarele mosului vor informa vizitatorii despre ultimele cadouri adaugate, noutati sau de ce nu detalii picante din viata lui Mos Craciun.

Elite Media a facilitat ca blogul sa ajunga pe mainile celor care stiu ce inseamna un cadou potrivit intr-un moment potrivit si i-a pregatit lui Lucian Ionita aceasta surpriza frumoasa. Suntem siguri ca Lucian va dezvolta si va transforma acest blog in cel mai interesant blog din bransa.

Ii uram succes.

Taguri: , , , , , ,

Bine ati venit in Lumea Cadourilor!

Oamenii sunt fiinte sociale, carora le place sa fie fericite si sa ii faca fericiti pe cei din jurul lor. In opinia noastra, cea mai buna metoda de a duce la indeplinire acest deziderat, este de a primi si oferi cadouri. www.zaragoo.ro, cu noua sa infatisare, va pune la dispozitie o multime de idei, o gama variata de cadouri din care sa alegeti si care sa multumeasca chiar si cel mai mofturos client, precum si consultanta pentru a va usura misiunea. Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa va uram "Spor la daruit!"

Va multumim ca ne ajutati sa facem lumea mai frumoasa si ne sunteti alaturi de aproape un deceniu!

www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Zaragoo.ro pe ShopMania

Ultimele postari de pe blog

Va prezint in continuare top 10 cele mai cumparate cadouri de craciun pe www.zaragoo.ro

Top 10:

10.  http://www.zaragoo.ro/cadou/lumanari-stelute-618.html

9. Citeste mai mult

Copyright © 2007-2024 www.zaragoo.ro