Politica de Confidentialitate

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare noua legislație GDPR.

Drept urmare, vă prezentăm politica Melbo Network SRL (www.zaragoo.ro) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, informându-vă astfel de scopul colectării datelor solicitate când plasați o comandă sau vă înscrieți într-o pagină de prezentare.

------

Melbo Network SRL - zaragoo.ro colectează doar datele cu caracter personal pe care le-ați oferit în momentul plasării unei comenzi online, telefonice sau înscrierii la un newsletter/pagina de prezentare. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și pot fi accesate si modificate oricand prin intermediul contului creat la plasarea comenzii, contului creat voluntar fara plasarea unei comenzi sau prin cerere la email: date.personale@zaragoo.ro. Nimeni în afara de responsabilul cu protecția datelor nu are acces la ele.

Prezenta legislatie are in vedere politica de confidentialitate a datelor personale (persoane fizice).

Date personale colectate: nume, prenume, adresa email, adresa de domiciliu (livrare), oras, judet, cod postal, tara, numar telefon / fax.

Pentru entitatile juridice se colecteaza suplimentar nume persoana juridica si codul unic de inregistrare (CUI).

 

1. Operatorul datelor cu caracter personal este compania Melbo Network SRL, adresa de corespondență fiind date.personale@zaragoo.ro.

2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: date.personale@zaragoo.ro Aveți dreptul de a cere accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate.

3. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

4. Datele prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile privind comenzile transmise către Melbo Network SRL.

5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de Melbo Network SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. E-mailurile sunt trimise în numele lor, însă adresele de e-mail sunt în continuare prelucrate de Melbo Network SRL.

 

Cu toate acestea, Melbo Network SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumitor obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă.

8. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume, adresă, număr de telefon) vă va împiedica să plasați o comandă pe site-ul www.zaragoo.ro.

9. In cazul platilor efectuate electronic, datele legate de contul dumneavoastra electronic la un procesator online de plati (Paypal.com) sau cele legate de cardul dumneavoastra (Euplatesc.ro) sunt introduse direct in sistemul de procesare al acestora si nicio informatie despre cont sau card nu ajunge la noi (Melbo Network SRL - zaragoo.ro).

Procesatorii de plati electronice prezenti pe magazinul zaragoo.ro sunt:

PayPal.com - Privacy Policy

Euplatesc.ro (EuroPayment Services s.r.l.) - Politica de Confidentialitate

10. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale, la adresa deja menționată date.personale@zaragoo.ro.

Prin urmare, în calitate de client Melbo Network SRL - zaragoo.ro, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;

  • Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;

  • Dreptul la ștergerea datelor - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

  • Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;

  • Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

  • Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator

  • Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

  • Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;

  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
     

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin accesarea contului creat pe zaragoo.ro sau prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail date.personale@zaragoo.ro

Vă mulțumim,

Echipa Zaragoo

Continuare

Am gasit 200 cadouri care corespund criteriilor selectate.

Bine ati venit in Lumea Cadourilor!

Oamenii sunt fiinte sociale, carora le place sa fie fericite si sa ii faca fericiti pe cei din jurul lor. In opinia noastra, cea mai buna metoda de a duce la indeplinire acest deziderat, este de a primi si oferi cadouri. www.zaragoo.ro, cu noua sa infatisare, va pune la dispozitie o multime de idei, o gama variata de cadouri din care sa alegeti si care sa multumeasca chiar si cel mai mofturos client, precum si consultanta pentru a va usura misiunea. Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa va uram "Spor la daruit!"

Va multumim ca ne ajutati sa facem lumea mai frumoasa si ne sunteti alaturi de aproape un deceniu!

Ultimele postari de pe blog

Va prezint in continuare top 10 cele mai cumparate cadouri de craciun pe www.zaragoo.ro

Top 10:

10.  http://www.zaragoo.ro/cadou/lumanari-stelute-618.html

9. Citeste mai mult

Copyright © 2007-2018 www.zaragoo.ro