Termeni si conditii

Bun venit pe www.zaragoo.ro!

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
Odata cu utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila, precum si sa nu va onoram comanda, fara a fi obligati sa dam explicatii suplimentare.

Securitatea Datelor Personale
Datele dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite exclusiv pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru va va fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc., continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea S.C. Melbo Network S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Melbo Network S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi valide, care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati cadouri online. Daca nu sunteti incantat de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra, mai putin costul taxelor de transport sau a comisioanelor de retur al banilor. Legislatia romaneasca prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

Clientii www.zaragoo.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.zaragoo.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii produsului retur.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau comisioanele de retur al banilor.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

 

SECTIUNE DE AJUTOR PENTRU CLIENTI:

Cuprins:

0. Ce pot face pe www.zaragoo.ro
1. Cum cumpar
2. Cum platesc
3. Livrare
4. Intrebari frecvente
5. Retur produse

0. Ce pot face pe www.zaragoo.ro

Ei bine, poti face foarte multe lucruri, pentru ca vrem sa te simti extraordinar, in momentul in care pasesti (virtual) in magazinul nostru.

In primul rand poti alege dintr-o gama larga de produse, impartite pe categorii si subcategorii. In felul acesta gasesti foarte usor cadoul dorit sau lucrul de care ai nevoie.

Pauza de informare:

 1. La Zaragoo, contul este optional, adica poti face cumparaturi fara sa mai fie nevoie de inregistrare. Pur si simplu pui cadourile in cos, treci datele de contact si gata.

 2. La Zaragoo exista prezentari video ale unor produse, pentru a putea sa vezi exact cum se misca si ce face cadoul dorit. Cadourile cu prezentare video, au pe poza un insemn ce-ti semnaleaza existenta unui filmulet.

Gama de produse este foarte variata si noi incercam sa o inbunatatim permanent. Aproximativ in fiecare luna aducem cadouri noi sau pe cele bine vandabile ale caror stocuri sunt epuizate, dar care continua sa fie cerute de dumneavoastra. De asemenea, aducem la comanda, produsele solicitate, in limita posibilitatilor si a stocurilor externe.


1. Cum cumpar

Comenzile pot fi facute in doua moduri: online sau telefonic.

Comanda online

Adaugarea cadoului in cos se face prin apasarea butonului "Adauga in cos". In prealabil puteti vizualiza detaliile produsului, cat si alte imagini disponibile dand click direct pe poza
Daca va aflati in pagina cu detalii despre produs, pentru a comanda trebuie sa apasati butonul "Adauga in cos" aflat imediat sub cantitate.
Dupa adaugarea in cos a tuturor cadourilor pe care doriti sa le comandati, puteti continua prin apasarea butonului "Vezi cosul" unde puteti modifica si reanaliza lista de produse sau "Comanda", urmand parcurgerea pasilor simpli descrisi in pagina de comanda:
1. Optiuni pentru finalizarea comenzii: completati formularului de autentificare daca sunteti un client mai vechi sau formularul de inregistrare daca sunteti un client nou. (existenta contului este optionala. Contul este folosit pentru a nu mai completa de fiecare data datele de contact, pentru a utiliza sectiunea de wishlist si cea de notificare zile de nastere, cat si pentru a putea vizualiza istoricul comenzilor tale)
2.Detaii despre plata: Aici trebuie completate detaliile personale, in cazul in care nu exista un cont deja creat, precum si adresa clientului.

3. Detalii despre livrare: se completeaza doar in cazul in care difera de datele date la punctul anterior. In caz contrar, se trece la pasul urmator.

4. Metoda de livrare: comenzile pot ajunge la client prin 3 metode, despre care va vom da detalii amanuntite in continuare. Acestea sunt: Curierat rapid, Posta Romana sau Ridicare de la Sediu.

5. Metoda de plata: exista 4 optiuni, dupa cum urmeaza: plata ramburs, la riidicarea coletului, plata online, prin card bancar (Euplatesc.ro), CEC/Ordin de plata/Transfer bancar (varianta aleasa in special de persoanee care comanda pe persoana juridica), PayPal. Selectati apoi ca sunteti de acord cu termenii si conditiile www.zaragoo.ro, pentru a termina procesul de comanda.

Dupa fiecare pas trebuie sa apasati butonul "Continuare" pentru a putea trece la pasul urmator.

6. Confirmarea comenzii: confirmarea  trimiterii comenzii dumneavoastra se face prin afisarea mesajului prin care sunteti anuntat ca respectiva comanda a fost procesata. 
 

Comanda telefonica

Se face, evident, telefonic :). Selectati in prealabil cadourile pe care doriti sa le comandati, dupa nume. Apoi comunicati-le operatorului, impreuna cu informatiile de livrare.


Zaragoo.ro are o limita minima a comenzii de 50 de lei. Asta e istorie. Acum pe Zaragoo.ro nu mai exista comanda minima. Cumperi cat vrei si ce vrei. 

2. Cum platesc

Plata comenzii dumneavoastra poate fi facuta in patru moduri.
 1. ramburs, la ridicarea coletului

 2. plata online, cu card bancar, prin Euplatesc.ro

 3. Ordin de plata/ transfer bancar (persoanele juridice)

 4. plata oline prin Paypal 

1. Ramburs- Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea de la oficiul postal de care apartine adresa de livrare, in functie de metoda aleasa. Folosind aceasta forma de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare astfel ca nu puteti trimite un cadou direct altei persoane.

2. Plata online, cu card bancar, prin Euplatesc.ro- alegand aceasta metoda, site-ul va trimite direct catre pagina operatorului, unde, urmand pasii, veti face plata folosind cardul de credit personal. Comanda va fi livrata la orice adresa doreste clientul, putand astfel face surprize sau cadouri neasteptate persoanelor dragi.

3. Transfer bancar- Metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica sau de catre cei care doresc sa faca un cadou. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii si livrata la orice adresa doreste clientul.

4. Plata online prin PayPal- Comanda se achita prin deschiderea unui cont sau prin utilizarea contului deja existent la PayPal. Livrarea se va efectua ulterior confirmarii platii. In acest fel, clientii din strainatate pot face cadouri celor dragi ramasi in tara. Plata se face in Euro, iar noi ne ocupam ca surpriza sa ajunga la destinatie la data si adresa indicate.


3. Livrare

Livrarea cadourilor se face din stoc in urmatoarea zi lucratoare (in general) la pretul de 22 lei/colet (TVA inclus) pentru curier rapid (FEDEX sau Sameday) oriunde in tara si 15 ron / colet pentru livrarea prin Posta Romana, in 3-4 zile lucratoare. Produsele oferite de Zaragoo.ro rareori depasesc greutatea de 1kg.

Pentru comenzile de minim 200 ron, livrarea este gratuita prin intermediul Postei Romane oriunde in tara. La comenzi de peste 350 lei si transportul prin curierat rapid este gratuit.


Livrarea cadourilor prin curierat rapid se face NUMAI pe teritoriul Romaniei.

Prin "Curier rapid" avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare, cu livrarea cadoului din stoc, la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery". Nu este obligatoriu sa fiti personal la adresa, dar trebuie sa fie cineva care sa achite contravaloarea rambursului si sa receptioneze comanda. Exista cazuri rare, independente de www.zaragoo.ro, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore. Acestea sunt extrem de rare si in general sunt influentate de conditiile meteorologice neprielnice. Comenzile trebuiesc lansate inainte de ora 14.00 daca se doreste livrarea a doua zi lucratoare.

Localitatile si zonele cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid pot fi verificate pe site-ul www.mytnt.ro. Pretul de 22 lei se aplica pentru transportul oricarei comenzi, indiferent de valoare (daca aceasta nu depaseste 350 lei, pentru ca atunci transportul este gratuit) in orice localitate care se afla in zona 0 de impartire a tarii de catre FEDEX In cazul in care localitatea se gaseste intr-o alta zona, pretul transportului se modifica. Un operator va va contacta si informa in acest sens.

Prin "Posta romana" ca metoda de expediere cadourile sunt livrate tot din stoc, pleaca din depozit in ziua comenzii, daca aceasta este lansata inainte de ora 16.30, iar coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 3-5 zile lucratoare. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la oficiul postal de care apartine adresa pentru a plati si primi comanda efectuata. In cazul in care in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii nu gasiti avizul in cutia posala, avem rugamintea de a merge la oficiul postal de care apartineti pentru a verifica situatia coletului (de obicei este deja ajuns, dar se intarzie avizarea din diferite motive). Va multumim pentru intelegere!

4. Intrebari frecvente

Cine este Zaragoo.ro?
Lumea ar putea spune ca suntem un magazin on-line clasic. Dar aici apare in scena conceptul cu care vrem sa schimbam permanent felul in care se fac si in care sunt privite cadourile. Cadourile au viata, ele sunt insufletite de cei care le daruiesc, ele vorbesc pentru cel ce le ofera din inima. Asa trebuie sa arate o lume a cadourilor, sa fie macar aparent, iesita din lumea si din viata cotidiana, sa ofere un pic de suflet, magie si culoare.
Din acest motiv a aparut Zaragoo!, pentru a va scoate pentru un minut sau pentru o ora din lumea asta de multe ori demodata, rigida si prea mercantila, si a va ajuta sa vedeti o lume in care, repetam, macar aparent exista putin mister si in care sunteti invatati sa puneti si suflet in cadoul pe care il oferiti, si nu doar bani.

 www.zaragoo.ro este operat de S.C. Melbo Network S.R.L., CUI RO 23568388, cu sediul in Constanta, str. Poporului 177, cont bancar RO31 BTRL RONC RT03 8433 8901  deschis la Banca Transilvania Constanta, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J13/1048/2008.

1.1 Zaragoo.ro are o limita minima a comenzii?
Nu, mai nou nu exista comanda minima. Comanzi cate cadouri vrei si de ce valoare consideri ca poti sa investesti.

1.2 Zaragoo.ro are oferte speciale sau reduceri de pret? Cum pot afla despre acestea?
Zaragoo ofera periodic reduceri de preturi si oferte speciale, pentru clientii fideli sau pentru lichidare de stoc, in vederea intrarii noilor produse. Pentru a fi la curent cu aceste oferte, va rugam sa va inscrieti in newsletter si sa urmariti categoriile de reduceri de pe Zaragoo.ro. 

1.3 Nu sunt in tara. Pot face un cadou cuiva din Romania?
Da. Plata cadourilor se face in sistem de transfer bancar sau online cu cardul bancar sau PayPal si livrarea se va efectua la adresa solicitata, la data indicata de dumneavoastra. De asemenea, putem imbogati cadoul cu felicitari, flori, ambalaj, la solicitarea clientului si contra cost. In Constanta livram personal cadourile si facem surprize destinatarului, in colaborare cu expeditorul.

1.4 Cadourile pe care le ofera Zaragoo.ro vor fi disponibile mereu?
Nu putem garanta acest lucru. Putem garanta pentru produsele aflate in stocul nostru intern, dar nu exista certitudini referitor la furnizorii nostri externi. Daca un cadou este bine vandabil, facem totul pentru a-l avea mereu pe stoc.

1.5 Imi doresc un cadou care nu este in stoc. Ce fac?

Pe www.zaragoo.ro, cadourile indisponibile nu sunt vizibile. Daca totusi aveti acces la ele direct pe site, inseamna ca stocul urmeaza sa fie realimentat, deci puteti trimiteti comanda incluzand acest cadou. Ea se va inregistra si in momentul in care produsul revine in stoc un reprezentant Zaragoo.ro va va anunta acest fapt, iar dumneavoastra trebuie sa decideti daca doriti sau nu sa-l mai achizitionati.

2. Despre cumparare
2.1 Cum caut un cadou pe Zaragoo.ro?
Daca stiti denumirea exacta a produsului sau macar un cuvant din ea, introduceti-o in casuta de cautare situata pe fiecare pagina in dreapta sus. Magazinul va genera o lista de produse a caror denumire cuprinde cuvantul folosit in cautare. Cadourile vandute de Zaragoo.ro sunt grupate in functie de adresant (cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei, cadouri pentru copii, cadouri diverse etc.) si in functie de pret.

2.2 Am personalitate juridica. Cum comand?
Exact ca si o persoana fizica, numai ca la Adresa treceti datele si adresa firmei pentru care va fi facuta factura fiscala. Daca veti plati ramburs, veti primi chitanta de la curier/oficiul postal de unde ridicati coletul. Daca doriti, puteti alege ca metoda de plata "Transfer bancar".

2.3 Cum cumpar?
Pe scurt: gasiti un cadou care va place, va alegeti optiunile daca este cazul (marime, culoare etc.) sau cantitatea, apasati adauga in cos. Repetati acesti pasi pana cand ati adaugat in cos tot ce va doriti sa cumparati si apasand Comanda, treceti prin toti pasii pana la afisarea anuntului prin care se anunta ca a fost procesata cu succes comanda.
Felicitari, tocmai ati terminat comanda dumneavoastra pe Zaragoo.ro. Daca aveti cont, pe adresa de mail veti primi factura proforma cu suma pe care va trebui sa o achitati ramburs sau prin transfer bancar. Daca aveti nelamuriri in tot acest timp, suntem bucurosi sa va ajutam daca ne veti telefona la 0726.416.994 sau pe mail la office@zaragoo.ro.

3. Despre plata

Asa cum am povestit amanuntit mai sus, plata comenzii dumneavoastra poate fi facuta in patru moduri: ramburs, la ridicarea coletului; online, cu card bancar, prin Euplatesc.ro; Ordin de plata/ transfer bancar (persoanele juridice); plata oline prin Paypal.

4. Despre livrare
4.1 Care sunt metodele de livrare?
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau cu ajutorul Postei Romane. In functie de adresa de livrare se stabileste automat modalitatea de livrare: curier rapid (coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare) sau serviciile de posta (coletul va ajunge intre 3-4 zile lucratoare).

Prin "Curier rapid" ca metoda de expedire, putem avea o durata a expedierii de 24-48 de ore lucratoare, cu livrarea cadoului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery". Este principala metoda de livrare, plata ramburs pentru aceasta metoda fiind permisa.
Prin "Posta romana" ca metoda de expedire, coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada de 3-4 zile lucratoare. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la oficiul postal de care apartine adresa, cu Cartea de Identitate, pentru a plati si ridica comanda efectuata. Aceasta metoda de livrare este una secundara nefiind folosita decat in cazul in care adresa de livrare nu este in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid.

4.2 Care sunt tarifele de livrare?

22 lei/colet (TVA inclus) pentru livrarea prin curierat rapid TNT sau 15 ron / colet prin Posta Romana, valoarea rambursului fiind inclusa

4.3 Cum stiu cand va ajunge pachetul meu?
Puteti anticipa aceasta data singur, in functie de modalitatea de livrare aleasa.

Pentru livrarea prin curier rapid, de obicei a doua zi lucratoare veti primi pachetul la adresa specificata. In dimineata zilei in care se face livrarea veti primi un mesaj pe telefonul mobil cu detalii despre livrare, inclusiv numarul de telefon al curierului care urmeaza sa aduca pachetul. In cazul in care aveti nelamuriri sau doriti sa il contactati, o puteti face. In cazul in care nu sunteti gasit, veti gasi pe usa un bilet adeziv cu detaliile curierului sau veti fi sunat de acesta. 

Pentru livrarea prin posta, peste 3-5 zile veti fi instiintat in cutia postala cu un aviz postal. In caz ca acest lucru nu se intampla, inseamna ca acel aviz s-a pierdut (birocratie)  si va recomandam sa va adresati oficiului postal de care apartine adresa de livrare.

4.4 Pot sa trimit un cadou la alta adresa?
Bineinteles. Pentru asta, comanda dumneavoastra trebuie sa indeplineasca doua conditii: destinatarul cadoului trebuie sa fie in Romania si modalitatea de plata sa fie transfer bancar sau plata online, in avans. Dupa indeplinirea celor doua conditii, surpiza e ca si facuta.

4.5 Cum puteti avea un termen de livrare de 24 de ore?
Simplu! Toate cadourile noastre sunt in stoc asteptand comanda dumneavoastra. Toate comenzile efectuate pana la ora 16.00 pleaca spre orasul dumneavoastra in aceiasi zi, ajungand acolo cel tarziu in dimineata zilei urmatoare. Pana in pranz pachetul va fi inmanat la adresa de destinatie de catre un lucrator al serviciului de curierat rapid. Livrarile la persoanele juridice se fac cu prioritate fata de persoanele fizice.

5. Despre serviciile Zaragoo.ro
5.1 Zaragoo.ro ofera serviciul de "Impachetare cadou"?

 Da, la solicitarea clientului angajatii nostri impacheteaza produsele si le decoreaza conform cerintelor. Va putem insa pune la dispozitie, contra cost, o gama larga de hartie de impachetat, funde, panglici, pungi de cadou pe masura produselor comandate. Apoi cadoul este reambalat in cutii, pentru transport. Nu ne asumam insa responsabilitatea aspectului cadoului la livrare. Asta este responsabilitatea firmei de curierat.

5.2 Pot sa includ un mesaj personal intr-un pachet?
Da. Contra cost va punem la dispozitie felicitari in tonul evenimentului pentru care este cadoul, sau, in mod gratuit, carduri personalizate cu numele magazinului nostru. Noi scriem textul dat de dumneavoastra si le includem in pachet.

5.3 Zaragoo.ro ofera asistenta live?
Da. Oferim asistenta live telefonic la 0726.416.994, online prin intermediul paginii de contact sau prin email.

6. Detalii de contact
6.1 Unde va pot telefona?
La 0726.41.69.94. Mai multe detalii vedeti in pagina de Contact.

6.2 Am o intrebare la care nu am gasit raspuns aici. Ce fac?
Telefonati-ne sau scrieti-ne folosind formularul de Contact, urmand ca noi sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

5. Retur produse

Conform O.G. 130 / 2000 :

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator, faptul ca renunta la produsele achizitionate, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Cumparatorul trebuie sa returneze produsele in forma lor originala, nedeteriorate sau intr-o cantitate mai mica, la adresa vanzatorului. Livrarea se va face obligatoriu cu acelasi curier prin care a fost trimis coletul de catre vanzator, iar plata transportului va fi suportata de catre cumparator, im abele sensuri de trimitere a coletului.

Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 zile, prin mandat postal sau ordin de plata, direct in cont. 

Va multumim pentru timpul acordat! Cu respect si consideratie,

Echipa Zaragoo!

Continuare

Bine ati venit in Lumea Cadourilor!

Oamenii sunt fiinte sociale, carora le place sa fie fericite si sa ii faca fericiti pe cei din jurul lor. In opinia noastra, cea mai buna metoda de a duce la indeplinire acest deziderat, este de a primi si oferi cadouri. www.zaragoo.ro, cu noua sa infatisare, va pune la dispozitie o multime de idei, o gama variata de cadouri din care sa alegeti si care sa multumeasca chiar si cel mai mofturos client, precum si consultanta pentru a va usura misiunea. Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa va uram "Spor la daruit!"

Va multumim ca ne ajutati sa facem lumea mai frumoasa si ne sunteti alaturi de aproape un deceniu!

www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Zaragoo.ro pe ShopMania

Ultimele postari de pe blog

Va prezint in continuare top 10 cele mai cumparate cadouri de craciun pe www.zaragoo.ro

Top 10:

10.  http://www.zaragoo.ro/cadou/lumanari-stelute-618.html

9. Citeste mai mult

Copyright © 2007-2023 www.zaragoo.ro