Politica de Confidentialitate

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare noua legislație GDPR.

Drept urmare, vă prezentăm politica Melbo Network SRL (www.zaragoo.ro) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, informându-vă astfel de scopul colectării datelor solicitate când plasați o comandă sau vă înscrieți într-o pagină de prezentare.

------

Melbo Network SRL - zaragoo.ro colectează doar datele cu caracter personal pe care le-ați oferit în momentul plasării unei comenzi online, telefonice sau înscrierii la un newsletter/pagina de prezentare. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și pot fi accesate si modificate oricand prin intermediul contului creat la plasarea comenzii, contului creat voluntar fara plasarea unei comenzi sau prin cerere la email: date.personale@zaragoo.ro. Nimeni în afara de responsabilul cu protecția datelor nu are acces la ele.

Prezenta legislatie are in vedere politica de confidentialitate a datelor personale (persoane fizice).

Date personale colectate: nume, prenume, adresa email, adresa de domiciliu (livrare), oras, judet, cod postal, tara, numar telefon / fax.

Pentru entitatile juridice se colecteaza suplimentar nume persoana juridica si codul unic de inregistrare (CUI).

 

1. Operatorul datelor cu caracter personal este compania Melbo Network SRL, adresa de corespondență fiind date.personale@zaragoo.ro.

2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la adresa de e-mail: date.personale@zaragoo.ro Aveți dreptul de a cere accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate.

3. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

4. Datele prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile privind comenzile transmise către Melbo Network SRL.

5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de Melbo Network SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. E-mailurile sunt trimise în numele lor, însă adresele de e-mail sunt în continuare prelucrate de Melbo Network SRL.

 

Cu toate acestea, Melbo Network SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

6. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumitor obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă.

8. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume, adresă, număr de telefon) vă va împiedica să plasați o comandă pe site-ul www.zaragoo.ro.

9. In cazul platilor efectuate electronic, datele legate de contul dumneavoastra electronic la un procesator online de plati (Paypal.com) sau cele legate de cardul dumneavoastra (Euplatesc.ro) sunt introduse direct in sistemul de procesare al acestora si nicio informatie despre cont sau card nu ajunge la noi (Melbo Network SRL - zaragoo.ro).

Procesatorii de plati electronice prezenti pe magazinul zaragoo.ro sunt:

PayPal.com - Privacy Policy

Euplatesc.ro (EuroPayment Services s.r.l.) - Politica de Confidentialitate

10. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale, la adresa deja menționată date.personale@zaragoo.ro.

Prin urmare, în calitate de client Melbo Network SRL - zaragoo.ro, aveți următoarele drepturi:

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin accesarea contului creat pe zaragoo.ro sau prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail date.personale@zaragoo.ro

Vă mulțumim,

Echipa Zaragoo