Noutati la Zaragoo

Scris de admin in categoria Ce va ofera Zaragoo.ro la data de 19 December 2007 | niciun comentariu

Nu ne place sa fim si sa oferim ce ofera toti. Deci am introdus si noutati pe www.zaragoo.ro.

Prima noutate este posibilitatea de a asculta radio in timp ce faci cumparaturi. La Zaragoo poti asculta Kiss FM sau Radio21.

Afla noutatile de pe blogul Zaragoo. Aici te distrezi, faci cumparaturi, afli si parerea celorlalti despre zaragoo si esti informat permanent despre noutati.

Notificare zile de nastere – Zaragoo te ajuta sa tii minte zilele de nastere ale membrilor familiei si ale prietenilor. Nu trebuie decat sa-ti accesezi contul, sa introduci in sectiunea “Zile de nastere” zilele celor vizati si o sa fi notificat pe email, cu 7 zile inaintea evenimentului, asupra faptului ca se apropie ziua mamei, a sotiei, a copiilor… In acest mod esti sigur ca nu uiti de aceste evenimente si poti cumpara si livra cadouri, de pe www.zaragoo.ro. Si cel mai important…in timp util.

Comanda prin SMS, doar la Zaragoo. Poti comanda cadourile dorite prin intermediul codului SMS aflat in detaliile fiecarui produs. Se introduc codurile si cantitatile, iar SMS-ul este trimis la numarul 0726.41.69.94.

In cel mai scurt timp, un operator Zaragoo va va contacta pentru confirmarea comenzii si pentru informatiile de livrare.

Modelul comenzii prin SMS este: cod sms – cantitate, cod sms – cantitate, ….

Exemplu: 393 – 1, 73 – 2, ….

Mai simplu si mai rapid decat ai spune “cadou”.

O sa continuam sa va uimim si sa va aratam aprecierea si respectul nostru.

Echipa Zaragoo.ro

Taguri: , , , , ,

Lasa un comentariu



Bine ati venit in Lumea Cadourilor!

Oamenii sunt fiinte sociale, carora le place sa fie fericite si sa ii faca fericiti pe cei din jurul lor. In opinia noastra, cea mai buna metoda de a duce la indeplinire acest deziderat, este de a primi si oferi cadouri. www.zaragoo.ro, cu noua sa infatisare, va pune la dispozitie o multime de idei, o gama variata de cadouri din care sa alegeti si care sa multumeasca chiar si cel mai mofturos client, precum si consultanta pentru a va usura misiunea. Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa va uram "Spor la daruit!"

Va multumim ca ne ajutati sa facem lumea mai frumoasa si ne sunteti alaturi de aproape un deceniu!

www.cel.ro www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Zaragoo.ro pe ShopMania

Ultimele postari de pe blog

Va prezint in continuare top 10 cele mai cumparate cadouri de craciun pe www.zaragoo.ro

Top 10:

10.  http://www.zaragoo.ro/cadou/lumanari-stelute-618.html

9. Citeste mai mult

Copyright © 2007-2024 www.zaragoo.ro